falcon@falconsafe.com    +603- 3396 3888

FALCON SAFE SELAMAT DI SELURUH DUNIA

Ketenangan Jiwa Melalui Integrasi Keselamatan

FALCON SAFE SELAMAT DI SELURUH DUNIA

Ketenangan Jiwa Melalui Integrasi Keselamatan
previous arrow
next arrow
Slider
a safe lock for safety boxes
Falcon Malaysia

Melebihi 3 dekat, Falcon merupakan pembekal peti besi keselamatan yang terunggul di Malaysia sejak tahun 1982. Produk kami bukan sahaja mempunyi ciri-ciri peti keselamatan yang berkualiti tinggi, malahan produk kami diciipta untuk melindungi aset-aset penting anda. Dengan perubahan teknologi serta kajian yang menyeluruh tentang pasaran semasa, kami telah berjaya meningkatkan serta melakukan penambahbaikan ciri-ciri penting dalam setiap peti keselamatan kami. Dengan ini, kami dapat memperkenalkan produk yang lebih baik serta berkualiti tinggi kepada pasaran bukan sahaja di Malaysia malahan serata dunia.

Peti Keselamatan & Bilik Kebal
Produk keluaran Falcon direka bentuk agar dapat disesuaikan dengan kebanyakan aplikasi keselamatan di rumah atau di pejabat. produk kami direka khas dari segi keselamatan, keteguhan dan mudah untuk beroperasi.
KunciDigital
Kami juga membawa jenama seperti KABA, SEARGENT & GREENLEAF, SECURAM sebagai espek tambahan dalam peti keselamatan kami, jenama ini adalah jenama yang menerajui industri kunci keselamatan elektronik. Kunci keselamatan ini menjanjikan keselamatan terbaik di dunia.
Perkhidmatan & Penyenggaraan
Falcon berjanji akan memberikan perkhidmatan peringkat tertinggi dan kerja-kerja penyelenggaraan untuk semuanya peti keselamatan kami. Kami mempunyai pasukan teknikal yang sangat terlatih serta mempunyai tahap kepakaran dalam menyelesaikan semua masalah peti keselamatan anda, kami juga ada melakukan perkhidmatan membuka peti keselamatan secara paksa atas permintaan dan lain-lain perkhidmatan.
EksportAntarabangsa
Falcon telah mengembangkan rangkaian mengeksport kami ke serata dunia, kami telah bergabung dengan beberapa jenama-jenama yang terkenal di seluruh dunia bagi mewujudkan siri produk yang mematuhi syarat piawaian serta sebagai penyelesaian keselamatan antarabangsa. Rangkaian kami telah menakluki seluruh Asia Tenggara, Asia Timur, Afrika, Oceania, Timur Tengah dan telah berkembang dengan sangat pantas.
Kelengkapan Perabot Pejabat
Kami mempunyai kelengkapan perabot pejabat melebihi dari 1000 jenis model serta ia direka bentuk dan menawarkan ia sebagai pusat perabot pejabat dalam satu tempat. Perabot kami juga termasuklah meja perundingan, stesen meja kerja, kerusi pejabat rekaan khas, sofa, perabot keluli, peralatan pejabat dan lain-lain.
Pengurusan Tunai
Bagi menentukan Falcon berada pada barisan hadapan dalam sistem penyelesaian keselamatan peringkat tinggi, iaitu cara yang lebih pintar dalam mengautomatikkan sistem pengurusan tunai. bagi memenuhi permintaan serta keperluan-keperluan komersial yang semakin canggih. Kami telah membangunkan satu siri sistem pengurusan tunai yang pintar di bawah jenama “Streams”
Acara & Pameran 2019
Borang Pertanyaan

Close Menu
×