falcon@falconsafe.com    +603- 3396 3888

Falcon, Jenama Peti Keselamatan Yang Dipercayai Oleh Dunia

Sejak lebih daripada tiga dekad, Falcon Safe telah menyediakan produk-produk yang berkualiti tinggi dan peti keselamatan bagi melindungi aset-aset penting pelanggan kami. Kami mula memcipta peti keselamatan jenama Falcon serta bilik kebal dan kabinet kalis api sejak tahun 1982 lagi, dan semenjak itu , melalui revolusi teknologi dan permintaan pasaran, dengan pembangunan yang berterusan, kami telah memperluaskan lagi lingkungan produk peti besi kami, seperti pembinaan pintu bilik kebal, pintu kecemasan, pintu bilik kebal yang bermodul, peti simpanan deposit, peti simpanan barang kemas, pintu-pintu kecemasan,  pintu anti-tuil besi, pintu keselamatan keluli, peti keselamatan pintar dan sebagainya.

Kini, Falcon Safe Malaysia telah berkembang dari sebuah syarikat pengeluar peti keselamatan, bilik kebal dan peti-peti kalis api kepada sebuah syarikat pengeluar yang mampu menawarkan satu jaminan yang lebih  meluas dan syarikat perlindungan aset dengan pelbagai produk dan perkhidmatan.

three safety boxes side by side

Setiap produk keluaran syarikat kami – untuk menyimpan rekod-rekod penting & perlindungan barang yang berharga, dicipta untuk menjamin keselamatan wang tunai yang disimpan serta diwujudkan dengan menggunakan kaedah yang paling inovatif, seiring dengan kemajuan teknologi dan pembangunan produk yang sediada.

Disebabkan pengalaman luas kami sebagai pembekal peti keselamatan dan pengeluar dalam industri keselamatan dan perlindungan, kami mampu menawarkan harga terbaik bagi produk kami. Produk keluaran kami telah mendapat testimoni ke arah kualiti produk dan daya saing harga kami , dan kini penyelesaian terbaik untuk institusi-institusi seperti bank, kedai barangan kemas, anti-kebakaran, tentera, F&B jualan runcit , dan agensi kerajaan.

Falcon Safe kini telah menjadi sebuah syarikat milik Malaysia yang stabil serta telah membina jenama bertaraf International. Kami adalah pengeksport utama ke negara-negara seperti Asia, Australia, Timur Tengah, orang Eropah, AS , dan China.

Hubungi kami, Falcon Safe Malaysia hari ini untuk mengetahui tentang kesemua peti keselamatan dan perlindungan aset yang anda perlukan. Kami janji akan memberikan perkhidmatan yang terbaik, harga yang mampu milik dan produk keselamatan yang berkualiti tinggi.

Rakan Kongsi Premium - Agensi Insurans
Misi Kami

Misi kami adalah untuk memberikan ketenteraman melalui integrasi keselamatan.

Kami bersedia melebihi jangkaan pelanggan melalui integriti dan profesionalisme.

Pasukan kami berkomited untuk menjalinkan hubungan yang berjangka panjang melalui perkhidmatan luar biasa kami dan penyelesaian keselamatan yang komprehensif.

Anugerah & Sijil

Asia Success Award 2010/2011

Super Golden Product

The Best Manufacturer of Safety Box Products

SME Recognition Award 2013

SME Rising Star Award

Golden Eagle Award 2014/2015

The Malaysia 100 Excellent Enterprise

Sijil
Close Menu
×